Slobodno nas nazovite, ne grizemo : )

Zaštita privatnosti i korištenje kolačića

  1. Uvjeti korištenja internet stranice

Korištenjem ove internet stranice, odnosno bilo koje usluge na njoj navedene, prihvaćate uvjete korištenja i obavijesti koje se ovdje nalaze. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja, molimo da ne koristite ovu stranicu.

  1. Zaštita privatnosti

Agencija Nomadi daleka putovanja d.o.o. cijeni Vašu privatnost i zbog toga izričito navodimo kada su nam potrebni Vaši osobni podaci. Proslijeđujemo Vaše osobne podatke relevantnoj trećoj osobi koja je pružatelj usluge koju ste rezervirali i platili. Također koristimo Vaše osobne podatke za obradu Vaših zahtjeva i povremeno da bismo Vas obavijestili o novostima koje se tiču usluga ili same agencije Nomadi daleka putovanja d.o.o.

Kako bismo uvijek imali Vaše točne podatke u trenutku kad trebate našu uslugu ili drugu informaciju, molimo da nas obavijestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

Ako uočite da agencija ne postupa prema ovim načelima ili imate bilo kakvu drugu primjedbu vezanu uz način poslovanja, obavijestite nas na nomadi@nomadi.hr i mi ćemo upotrijebiti sve ekonomski opravdane napore da istražimo i ispravimo problem što je prije moguće.

  1. Ograničenje na osobno, nekomercijalno korištenje Ova internet stranica namijenjena je korisnicima za osobno, nekomercijalno korištenje. Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju, uslugu ili proizvod koji se objavljuje na www.nomadi.hr
  2. Vlasništvo

Sadržaji i formati na www.nomadi.hr su vlasništvo trgovačkog društva Nomadi daleka putovanja d.o.o., Gacka 16, 10000 Zagreb, osim djela fotografija koje se ne koriste u komercijalne svrhe, a na zahtjev autora ili vlasnika bit će povučene sa stranica (ukoliko ne postignemo drugačiji dogovor).

  1. Ograničavanje od odgovornosti

Informacije na www.nomadi.hr smatraju se ispravnima u trenutku unošenja. Svi podaci redovito će se pregledavati, a eventualne greške odmah uklanjati. Agencija Nomadi daleka putovanja d.o.o. zadržava pravo promjene podataka na svojoj internet stranici bez posebnog upozorenja.

  1. Zabranjeno ilegalno korištenje

Korištenjem ove internet stranice obvezujete se da informacije ovdje dobivene nećete koristiti u zabranjene ili ilegalne svrhe ili radnje.

  1. Linkovi na stranice trećih osoba

Ova stranica mogu sadržavati linkove na stranice drugih pravnih i fizičkih osoba. Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a agencija ne snosi odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

  1. Promjena ovih uvjeta i drugih uvjeta poslovanja

Agencija Nomadi daleka putovanja d.o.o. zadržava pravo promjena ovih uvjeta korištenja internet stranica i drugih uvjeta poslovanja. Promjene ne utječu na već izvršene i uplaćene rezervacije.

  1. Korištenje usluga agencije na ovim stranicama

Svrha internet stranice www.nomadi.hr je isključivo pomoći korisnicima da se informiraju o ponudi agencije.

  1. Korištenje kolačića

Ova internet stranica koristi kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima pohranjene su u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kada se vratite na našu internet stranicu čime pomažete našem timu da razumije koji djelovi internet stranice su Vam najzanimljiviji i najkorisniji. Sve postavke kolačića možete prilagoditi u karticama na internet stranici.