Slobodno nas nazovite, ne grizemo : )

Oli Linzbauer iliti Oli

Rođen 1980. u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju školu te na FERu stječe titulu diplomiranog inžinjera. Par godina nakon toga shvaća da je život prekratak za rad iza kompjuterskog ekrana pa se pokušava profesionalno orijentirati na nešto drugo. Srećom, hobi ga dovodi do osvajanja nekoliko nacionalnih DJ nagrada te dovodi na svjetsko DJ prvenstvo 2013. u daleki Toronto. Već tada se moglo vidjeti da će biti jedan od najboljih DJa među Nomadima, ako ne i najbolji.

Najsporije putovanje ikad započinje 2014. kada mu je trebalo skoro dvije godine da dosegne Kolumbiju. Te dvije godine ubrajaju se pod vrlo korisno životno iskustvo u kojima stavlja nogu na afrički kontinent, jedri preko Atlantika, preživljava surovost života na kokosima i tirkiznom plićaku mnogih karipskih otoka, svladava španjolski u razgovoru s meksičkim Jehovinim svjedocima, kao kuhar malog bara jedne pacifičke plaže uči sve o pečenju ananasa u pećnici, upoznaje čari pripreme večere na vulkanskoj pari i u ocean stavlja nekoliko stotina bejbi kornjača.

Trenutno se bavi iskustvenom edukacijom djece gdje usred Like mlade uzraste uči o čvorovima bitnim za život u prirodi, kompasu, kuhanju na vatri i najvažnije, timskom radu. Poznavatelj je permakulture i prirodnog graditeljstva i nada se, jednog dana, živjeti u drvenoj kući. Trenutno višak vremena provodi u kvartovskoj knjižnici gdje vodi radionice crtanja, tražeći ekipu koja dobro slaže šalunge za podzemnu cisternu, preslušavajući glazbu sedamdesetih, te se još uvijek pokušava profesionalno orijentirati.

U čemu sam dobar?

Padanje sa surf daske u pokretu 87%

Uspon aktivnih vulkana 51%

Primjećivanje prašine 13%

Brisanje poda mokrom krpom 22%

Otvaranje kokos oraha švicarcem 99%

Koje ture vodim?

Peru