Slobodno nas nazovite, ne grizemo : )

Carlos

Carlos je rođen 1980. u Portugalu i vrlo mlad je emigrirao u jugozapadnu Afriku, današnju Namibiju. Gdje je živio više od 20 godina, proživljavajući zanimljiva vremena od bijele kolonije apartheida do neovisnosti Namibije.

Istražujući i uživajući u prirodi koju Namibija pruža, započeo je svoju karijeru vodiča pokazujući prijateljima prekrasnu Namibiju i Južnu Afriku. Uz njegovu strast upoznavanja ljudi i zabave, sljedeći korak bio je slijediti svoj san da postane turistički vodič po Europi.

Nakon što je prodao svoj automobil za jednosmjernu avionsku kartu za Europu, više se nije osvrnuo. Započeo je svoju avanturu vođenja i vožnje po cijeloj Europi od zapadne Europe do Balkana za neke od najvećih turističkih tvrtki u industriji. Njegove su ga avanture odvele u Južnu Ameriku gdje su mu druge ljubavi prema hrani, kulturi i festivalima pokazale istinsku sreću slobodnog duha.

Sada s 15 godina iskustva kao turistički vodič/vozač, avantura i pripovijedanje njegova su strast, a budući da su jezici jedan od njegovih talenata, učinit će da se osjećate kao pravi mještanin.

ps. Tečno se sporazumijeva na portugalskom, španjolskom, engleskom, afrikaansu i naravno hrvatskom sa naglaskom na bodulskom pošto živi na Hvaru 🙂

U čemu sam dobar?

Plesanje Salse 85%

Kuhanje Šalše 99%

Free spirit 78%

Nogomet 80%

Jezici 92%

Koje ture vodim?

Namibia