Slobodno nas nazovite, ne grizemo : )

Nekoliko riječi o planiranju i pripremi za putovanje

Da bismo se bolje upoznali i uvidjeli kako stojimo s kondicijom, nakon formiranja grupe organizirat ćemo barem dva okupljanja svih sudionika:

Prvo je najčešće uz kavicu, a drugo je aktivno dvodnevno vikend-druženje začinjeno planinarenjem, kajakiranjem, raftingom ili bicikliranjem. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne možete sudjelovati u nekim od predviđenih aktivnosti, npr. ako zbog straha od vode ili zdravstvenih razloga ne možete ići s grupom na trodnevni rafting, uz pravovremenu najavu (prilikom prijave), lako vam za te dane možemo organizirati tečaj joge, let paraglidom ili lagani obilazak kulturnih znamenitosti na destinaciji.

Naša putovanja predviđena su za male grupe (6-12 putnika), što nam, osim grupne kohezije i individualne pažnje našeg vodiča, omogućuje i određeni stupanj elastičnosti u odabiru datuma, pa ako razgovarate s grupom prijatelja koji žele putovati zajedno, u većini slučajeva možemo pomaknuti datume putovanja za tjedan ili dva. Također, uvijek postoji mogućnost da nas napustite nekoliko dana ranije ili da nam se pridružite koji dan kasnije, a većina naših putovanja oblikovano je tako da možete birati između dva ili tri tjedna ukupnog trajanja avanture. Naravno, možemo vam organizirati i putovanje za zatvorenu grupu, prilagodivo Vašim posebnim željama i interesima.

Za kraj, ukoliko nam je za pojedinu zemlju neophodna viza (putovnica vam mora vrijediti još barem 6 mjeseci)  ili određeno cjepivo, o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme te ćemo vam pomoći kako biste ih pribavili.