Slobodno nas nazovite, ne grizemo : )

Nekoliko riječi o načinu plaćanja

Rezervacija mjesta u grupi potvrđuje se uplatom u iznosu od 2.000,00 kuna (uz popust za rane “early bird” prijave 1.500,00 kn) na račun Agencije:

IBAN HR0423400091111008184

SWIFT (BIC) banke: PBZGHR2X

Svrha: Naziv putovanja (npr. Nepal 2022. ili Maroko 2022.), ime i prezime putnika

Nomadi daleka putovanja d.o.o. Gacka 16, 10000 Zagreb

Ostatak od ukupne cijene putovanja (USD ili EUR) plaćate našim lokalnim partnerima na prvi dan putovanja na samoj destinaciji.

Iznos uplaćen za rezervaciju putovanja je nepovratan, osim ukoliko Agencija mora otkazati putovanje (u tom slučaju se putniku vraća uplaćeni iznos u cijelosti). Agencija zadržava pravo otkaza putovanja ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika (grupa može putovati i s manje putnika, no u tom slučaju potrebno je napraviti rekalkulaciju cijene), odnosno u slučaju izuzetnih okolnosti (pandemija, rat, nemir, štrajk, teroristička akcija, sanitarni poremećaji, elementarna nepogoda, intervencija nadležnih vlasti, situacije koje su izvan kontrole organizatora i sl. događaji “više sile”).

U slučaju otkaza putovanja od strane putnika, Agencija zadržava iznos uplaćen na ime rezervacije putovanja. U iznimnim slučajevima, koji se posebno razmatraju, putniku se može odobriti korištenje navedenog iznosa za neko drugo putovanje u ponudi Agencije i to u roku od godinu dana od datuma pismenog otkaza. Agencija pritom zadržava pravo umanjenja navedenog iznosa za cijenu eventualno nastalog nepovratnog troška prilikom organizacije putovanja za navedenog putnika.