Slobodno nas nazovite, ne grizemo : )

Naša nit vodilja

Putovanja s Nomadima nisu standardne turističke ture. Svako naše putovanje je jedinstvena avantura kroz koju će putnici imati priliku upoznati zemlju, ljude i običaje iz prve ruke.

Putujemo u malim grupama do 13 suputnika, a prijateljstva koja smo tako u prilici stvarati među sobom ne mjerimo novcem. Organizacija svakog našeg putovanja počiva na prijateljima: Sherpama, kuharima, vlasnicima malih hotela i restorana, skiperima na rijekama, vlasnicima šarmantnih hotela, mađioničarima, pjevačima, lokalni prijevoznicima, volonterima u sirotištima i vozačima rikša s kojima smo se družili tijekom naših putešestvija.

Vodimo vas u zemlje po kojima smo se smucali mjesecima i mjesta koja nisu u turističkim vodičima, a koja su nas ostavile bez daha pa jedva čekamo da im se vratimo. . Ne vodimo putnike na destinacije koje su nam nepoznate, pa u svakom trenutku možete biti sigurni da je Vaš vodič iskusni Nomad, koji je zemlju u kojoj se nalazite prešao uzduž i poprijeko (često u težim uvjetima od onih u kojima se trenutno nalazite) te da će biti spreman (ili spremna;) reagirati na bilo kakvu nepredviđenu okolnost.

Za kraj, Nomadi su svjesni činjenice da tijekom svog boravka u odabranoj destinaciji imaju priliku aktivno sudjelovati u životu ljudi koje sreću na putovanjima, ali i obavezu poštivati lokalnu ekonomiju, kulturu i okoliš. Da to ne ostane samo na riječima, robu i usluge uvijek nabavljamo od provjerenih lokalnih ponuđača, a dijelom novca uplaćenog za troškove organizacije svakog putovanja kupujemo hranu, odjeću, igračke i školske potrepštine za klince iz lokalnih sirotišta.

Naš tim